(iOS) Royal Revolt 2: torņu aizsardzības RPG stratēģija kodi glitch primogems
Feb 15, 2022 19:09:25 GMT -5
Post by excamtavifi on Feb 15, 2022 19:09:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: torņu aizsardzības RPG stratēģija ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: torņu aizsardzības RPG stratēģija IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Royal Revolt 2: torņu aizsardzības RPG stratēģija 2022 version ▞▞▞
Crazy Police Car Stunt Games Strateške igre qzj
Jauka spēle, un, ja restartēsit pro līgu, tā būs lieliska.
pārāk daudz baļķa
Garlaicīgi af, par stratēģiju nemaz nevar saukt
7 gadi. Oho.. Bet daudz ielādēšanas.. Daudz klikšķu rokasgrāmatas.
Šī ir ļoti laba spēle, tā līdzinās kaujām un izveido komandu ar draugiem un it kā tu būtu karalis un tev ir karavīri un mājdzīvnieki
Normāls
šī ir lieliska spēle
Es vilcinos, kad vēlos lejupielādēt šo spēli. Spēle pati par sevi ir jauka, bet dažreiz tā man vienkārši nedarbojas, es nevaru tai pielikt pirkstu, es spēlēju spēli uz ļoti veca konta, kuru iepriekš pazaudēju un tas bija pirms mūku parādīšanās. Tagad es uz to skatos, un tas šķiet tik nepazīstami, viņi pievienoja mājdzīvniekus un zirgus, jaunus karaspēkus un jaunus notikumus, patiesībā dažreiz ir grūti pat aizstāvēt savu bāzi.
Piespiežot lietotājus lejupielādēt vairāk failu, vienmēr jābūt stabilam savienojumam. Šis ir 2020. gads. Nevis 2000. gads. Čau! Atinstalēts.
Lieliska spēle. Lai uzvarētu, nav jātērē nauda, vienkārši smagi jāstrādā, lai kļūtu stiprāks
Royal Revolt 2: Tower Defense RPG och krigstrategi Action fxv
Es patiesībā izbaudīju spēli. Taču katru reizi, kad es atveru lietotni, torņi vai ceļš, ko es uzbūvēju vai mainīju, atgriezīsies pie tā, kā tas bija, tāpēc tas bija patiešām kaitinoši. Tāpēc es atinstalēju spēli.
Šī ir viena no visu laiku labākajām spēlēm, man tā patīk. Mans vienīgais lūgums ir, lai jūs varētu pielāgot savu raksturu, piemēram, dzimumu, ādas krāsu, matus utt. Ja varat to izdarīt, ziniet, ka no manis esat saņēmis 10 zvaigznes. Lūdzu, paskatieties uz šo!
Liels paldies Pēterdienai no Pēterdienas dieva tēva
Королівськй бунт 2: RPG оборона стратегія обороної Екшн lglk
Rowlkw
Brīnišķīga spēle, kuru sabojāja jūsu jaunākais atjauninājums.
Šausmīgi. 12.10.18- pat šodien tas nav pietiekami labs, lai konkurētu tirgū. Pievienojot dažas bezjēdzīgas lietas un liekot cilvēkiem tērēt vairāk naudas. Nepieciešams labāks atjauninājums.
Cieta spēle, taču trūkst pielāgošanas un reklāmu simulatora, ja vēlaties kaut ko paveikt
Kad spēlēju, tas parādīja, ka man nav interneta savienojuma
Jebal nahuj suka laba spele
Jauka spēle, bet kaut kādu iemeslu dēļ tā vienkārši pārstāja darboties, kad mēģinu to spēlēt, spēle iestrēgst, kāpēc tā
ļoti labi uztaisīta spēle... oriģināla (kuru mūsdienās, ja pat neiespējami atrast), kura viena pati ir pelnījusi 5 zvaigznes
Šī ir lieliska spēle, man patika.
Es spēlēju un izslēdzu kopš 2016. gada ar dažādiem kontiem, bez īsta iemesla tikai gribēju sākt no jauna, taču tā ir viena no labāk izstrādātajām spēlēm, kas man patīk, un es neesmu cilvēks, kas spēlētu daudz spēļu, tāpēc tā ir pelnījusi. 5 zvaigznes no manis, bet es ieteiktu mēģināt spēlēt aptuveni 15. līmenī, lai jūs pilnībā pārtrauktu, jo sākumā tas var būt nedaudz garlaicīgi, bet patiešām jautri.
Liels paldies, ka pasākuma pašās beigās pēdējā kuģa stūrī nostiepāt ugunsdrošības torni. Tas ir patiešām jauki, ka es finišēju ar 5 medaļām mazāk nekā visi pārējie, jo 1 mazs tornis bija novietots tieši tajā vietā, kur jūs visi zinājāt, ka kāds to palaidīs garām. Es ļoti novērtēju, ka tas bija mans pēdējais uzbrukums, ko tagad varēju izmantot, mana atlīdzība ir ievērojami mazāka, jo esat nolēmis to darīt ar mums. Paldies, ka likāt priekšniekam mūs nogalināt arī 2 vai 3 šāvienos. Paldies
Šī spēle ir tik lieliska! Es spēlēju šāda veida spēli iepriekš, bet nekas līdzīgs šim nebija! Tas, ka varat aprīkot bruņas un vadīt savu varoni ceļā, ir lieliska iespēja! Arī man patīk, ka nav tik daudz p2w... Jūs varat viegli progresēt, tikai tas prasīs nedaudz vairāk laika. Kopumā es ļoti iesaku šo spēli! Labs darbs!
Bahut accha spēle hai.
ļoti laba spēle laika pavadīšanai
Lūdzu, dariet kaut ko ar tērzēšanas sistēmu, tā ir tik kairinoša, ka jūs pat nesaņemat paziņojumu, kad ģildes tērzēšanā tiek saņemts ziņojums, vismaz ļaujiet līderim un ģenerālim, ka tas parādās spēles ekrānā, bet izņemot to, kas mīl atjauninājumus
Viņiem vajadzētu salabot dārgakmeņu sistēmu. Katrs klikšķis ir dārgakmeņu izniekošana.
Vēl viena torņu aizsardzības spēle.
Tas nav viegli, un, ja tu esi aliansē, viņi izdara tik lielu spiedienu uz tevi darīt lietas, paņemiet to no bērna, kurš šo spēli spēlē divus gadus.
daudz kļūdu
Spēle iestrēga uz nosaukuma izvēles, nav iespējas turpināt (dati notīrīti, atinstalēt un instalēt vēlreiz, cita ierīce).
ļoti laba spēle izcila laba grafika un spēle un bez reklāmām iesaku instalēt šo spēli ļoti labi...... 💖💖💖🙂😀😁
Vai jūs varat panākt, ka divi cilvēki var lauzt citu cilvēku karaļvalsti vai divi cilvēki kopā pret divām citu cilvēku karaļvalstīm
spēle kopumā ir diezgan laba, bet vienīgais iemesls, kāpēc šī ir 2 zvaigznes, ir tas, ka tā nedarbojas, tā saka, ka nevar izveidot savienojumu, bet viss pārējais manā tālrunī darbojas, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo
Man patīk spēlēt šo spēli, jo īpaši Royal Revolt 1 bija mana mīļākā spēle, turpiniet strādāt
Vidēja mobilā spēle, galu galā jums būs jāmaksā, lai spēlētu. Joprojām ir pienācīga spēle, un tajā ir daudz lietu, kas pirmajā spēles dienā ļaus jums aizņemt, taču darāmā summa samazināsies, jo ilgi jāgaida jauninājumi un jauninājumu augstās izmaksas. Reklāmas tikai par 30 minūtēm pārtrauc jaunināšanu, pēc tam par spēlēšanu joprojām ir jāmaksā. Es domāju, ja jums nav studentu kredītu, bērnu vai nevēlēšanās ēst nedēļu, jūs varētu nopirkt smaragdus, lai pārvietotu lietas līdzi.
Šī spēle ir jautra, jo vienmēr daudzi cilvēki saka, ka tā ir p2w pēc pils 7. līmeņa, bet tbh tā nav xD
Lenovo yoga Es saskaros ar dažiem trūkumiem.Spēle tiek aizvērta tūlīt pēc tam, kad tā ir "savienota". Lūdzu, izlabojiet to. Man patīk spēle, un es vēlētos to paturēt. Problēma rodas, kad es piekritu pievienot.
Es spēlēju rr2 kopš sākuma, jo tā nebija nekāda cita stulba RPG spēles, tāpat kā katra mazā informācija, grafika, spēle ir augstākās klases. Bet pēc jaunākā atjauninājuma spēle crash kā hell.it ir panika visu ceļu! Par jauno sezonu atalgo tās patiesi naudas lietas, ja vēlies labu atlīdzību maksā par caurlaidi😧! Pretējā gadījumā, sasniedzot 34 līmeni, jūs saņemsiet 250 draugu ēdienus😬, vai tas nav negodīgi! Pieaug uzliesmot, kad citas jaunas spēles sasniedz 100 miljonus, jūs joprojām esat vairāk nekā 10 miljoni kopš pēdējiem 2 gadiem, laiks pārdomāt👎🏼
Lieliska spēle, bet, kad jūs sākat pāriet uz augstākiem līmeņiem, jums rodas vajadzība iegādāties dārgakmeņus, kas dažreiz mani attur spēlēt
Jautra spēle. Spēlējot dārgakmeņus ir grūti iegūt, es nesen paveicu vairākus uzdevumus, spēlējot ārpus spēles, lai iegūtu dārgakmeņus, taču tie nekad netika ieskaitīti. Spēle ir arī traucēta, jo jums ir jāsaņem bezmaksas saturs, lai skatītos reklāmas, taču tā arī tos neuzņem. Diezgan nomākta.
Pirkt pirkt pirkt... diez vai ir kāda spēle, kuru varat spēlēt. ... tā ir klikšķu ēsma, netērējiet savu laiku!
Ir pelnījis lielāku atzinību, labāk nekā visi mmorpg un nav tik lineāras kā klanu, RSL un citu sadursmes, ir daudz elastīgas, un tas ir paredzēts tikai tīri stratēģiskiem un mērķtiecīgiem lauksaimniekiem, jūs varat maksāt, lai uzvarētu, bet ne par to, cik augstu viņi ir. maksas, un tā ir unikāla un labi paveikta
Royal Revolt 2: Tower Defense RPG och krigstrategi Action fxv
Sezona ir līdzeklis, lai izveidotu kaut ko interesantu, bet šajā spēles sezona nozīmē vēl dažus uzdevumus, kas dod jums zināmu atlīdzību, ir daži atkritumi, ko viņi dod brīvajā caurlaidē visi labākie Balva tiek sezonas biļetes īpašniekiem un, ja jums ir kāds dimants, lūdzu sepnd lai viņi ātri iegūtu visu atlīdzību (maksājiet, lai uzvarētu) (5 zvaigznes, jo tā ir lieliska spēle)
tā ir laba taktikas spēle
Laba spēle, bet nedaudz mulsina
Šis ir labākais, ja varat pievienot 1. mūsu aizsardzības video (es domāju, kad kāds mums uzbrūk un kad mēs piesakāmies, mums ir jāredz, kā viņam gāja) 2. Kad mēs uzbrūkam augšējā laika skalā vai ceļā, ir jāatzīmē, kur atrodas torņi. Tas ir viss, ko es ceru, ka sapratāt. Paldies.
Spēle ir jautra, taču tie nepalīdzēja pat mēģināt atgūt manu aliansi. par to viņi ir šausmīgi! klientu apkalpošana, ja to sauc, tas tikai attaisnojās!