Post by excamtavifi on Feb 15, 2022 19:15:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots monētu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Kopš pēdējā atjauninājuma 2021. gada 6. jūlijā šī lietotne tikai spēles vidū turpina avarēt. Neilgst ilgāk par 3–5 minūtēm un avarēs. Bet tas varētu reģistrēt dažus ievades pieskārienus, un tas nopirka dažas bumbiņas, un es pazaudēju lielāko daļu savu monētu. Tomēr tā bija jautra spēle. Nav daudz reklāmu un jautrs veids, kā nogalināt laiku. Es ceru, ka viņi novērsīs avārijas problēmu un izdos monētas atpakaļ cilvēkiem
Daudz jautrības jaunākiem spēlētājiem. Nav daudz izaicinājumu pieredzējušiem spēlētājiem. Lieliska grafika.
Brick Ball Blast Arcade cyn
Brick Ball Blast Arcade geb
Pēc dažiem simtiem līmeņu esmu sapratis, ka panākumu dinamika šajā spēlē ir pielāgota reklāmu skatīšanai. Ir daudz spēļu bez reklāmām, kas piedāvā līdzīgu pieredzi. Ja jums patīk skatīties reklāmas, lai atrisinātu līmeni, pārietu uz nākamo vai iegūtu līmeņa priekšrocības, šī spēle ir paredzēta jums. Reklāmas reklāmas reklāmas.
Vēl viena bug-to-win fizika, kas prasa Facebook, lai saglabātu progresu. Vadības ierīces ir briesmīgas, jo leņķis mainās, tiklīdz pacelat pirkstu. Prasība Facebook saglabāt progresu ir apvainojums un līdzeklis, lai nozagtu vēl vairāk manu datu. nesaņem!
Sasniedzot 12. līmeni, tiek lūgts novērtēt spēli. Pēc tam 16. līmenī sākas standarta reklāmu bombardēšana, ko redzat visur. Es saprotu, ka reklāmas ir ieņēmumu plūsma, taču ķildīgi izmanto reklāmas, lai gūtu atlīdzību, nevis uzspiestu tās uz savu spēlētāju bāzi. Vismaz tad tie nav obligāti un pēc spēlētāju ieskatiem. Ja jūs lūgtu man noskatīties reklāmu, lai iegūtu papildu 15 bumbiņas katrā līmenī 15 minūtes, es droši vien to skatītos un palielinātu jūsu ieņēmumus. Man tiek uzspiesta reklāma tikai par līmeņa pabeigšanu....Es esmu ārā!
Tika sasniegts 424 līmenis, un spēle turpina sasalst
Labi laika veidi, bet pārāk viegli
Nevaru pabeigt 198. līmeni. Es to sāku, bet nespēju pārstrādāt bumbiņas un veikt vēl vienu apli
Nepietiek ux
Tas bija jautri. Līdz līmeņa beigām jūs devāt man iespēju dubultot monētas par reklāmas skatīšanos. Es izvēlējos NĒ, un TAS MAN VĒLĀS SKATĪTIES.
Man patika šī spēle, līdz izdarīju pirkumu, kuru nesaņēmu. Es sazinājos ar viņiem, un viņi neturējās pie sava produkta. Neatmaksāja man naudu, neiedeva man manu produktu un tiešām nesniedza nekādu palīdzību.
Goat Simulator شبیهسازی fnxk
Labi bērniem
Tas bija lieliski, bet tagad tas pat netiks atvērts.
Brick Ball Blast: Ball Crusher - Google Play
Spēle ir jautra, taču man ir jāatinstalē tās neatbilstības. No līmeņa līdz līmenim dažreiz vienumi darbojas - vai varbūt ne. Punču cimdi un raķetes neko nedara, bet tiek atskaitītas no jūsu arsenāla. Ķieģeļi un spoki, kas mijas starp formām, kur jūs varat tos iznīcināt, pēkšņi pārstāj darboties, kadrs turpinās. Neapmierinātība ir tracinoša, jo jūs pieļaujat visas reklāmas, un tad tas vienkārši izkrīt (vai arī tas ir apzināti piespiest jūs pirkt). Varbūt, ja viņi kādreiz to izlabos...
Es samaksāju, lai tiktu noņemtas iespiestās reklāmas, taču joprojām tiek rādītas reklāmas.
Jautri, bet iestrēdzis. Tiku tik tālu un tagad nevar virzīties uz priekšu, jo 2 dzenskrūves nepazūd, lai ļautu baloniem brīvi pārvietoties, lai izietu līmeni
Nogurst no tā, ka karājas vai sasalst bumbas leņķi, es nevaru mainīt, un tad, ak, vairs nav dzīvību
Es esmu laimējis gandrīz 200 no vietnes līdz šim nav slikti kinda glitchy reizēm
Viltus reklāma. Nav nevienas meitenes, kuru vajadzētu glābt.
Ir jautri kādu laiku to spēlēt, bet tad jums kļūst garlaicīgi un jāatrod kaut kas cits
Tas turpina sasalst un tajā netiek rādīts bezmaksas video
Šī ķieģeļu lauzēja spēle ir ļoti labi izstrādāta; viens no izskatīgākajiem, ko esmu redzējis. Arī bumbiņu dažādība/dizains ir ļoti foršs. Mana vienīgā sūdzība līdz šim ir tāda, ka jūs nevarat atgriezties iepriekšējā līmenī, kas ir nomākta, ja vienā līmenī iegūstat tikai 1–2 zvaigznes. Lūdzu, pievienojiet līmeni, atlasiet karti/režģi, lai mēs varētu atkārtoti atskaņot iepriekšējos līmeņus; tas būtu ļoti noderīgi, īpaši gaidot jaunus līmeņus.
Izskatās labi, bet pagaidām ļoti viegli (līdz 13. līmenim). Tomēr domājiet, ka tā joprojām ir apmācība.
Eh, tas ir tāpat kā visi pārējie, bet tas ir pārāk viegli, 50. līmenis, un es esmu pārspējis katru līmeni 1 līdz 2 apgriezienos, galvenokārt 1. Neviens izaicinājums nozīmē, ka nav jautrības. Tam nav nekā slikta, tāpēc tas vienkārši kļuva pārāk ātri garlaicīgi. Negribu spēlēt 300 līmeņus, lai sasniegtu izaicinājumu... Patīkami, ka reklāmas ir superīsas un nemaz nav slikti, vienkārši garlaicīgi. Jums vajadzētu padarīt to tikai nedaudz grūtāku, un tas būtu lieliski.
Kurš tā ēd burkānu? Ja nopietni, tad neviens tā burkānu nav ēdis.
Atsauksmes ir līdzīgas spēles veida pārveidojums. Šeit ir padoms, nelūdziet atsauksmes. Vai arī iegūstiet 1
Spēle debīliem, tikai vēl viena, lai atņemtu naudu.
Kur ir jaunie līmeņi?? Esmu iztērējis naudu šai spēlei, priekš kam?? Tas vienkārši apstājās!! Smieklīgi!
Esmu ļoti dusmīgs uz šīs lietotnes klientu apkalpošanu, viņi ne tikai izņēma no mana konta 70 eiro bez jebkāda veida abonementa, bet arī tad, kad es pieprasu naudas atmaksu un paskaidrojumu, kāpēc tā notika, vienīgā atbilde viņi dod Tas ir: jūs varat anulēt abonementu iestatījumos .... Ko jūs nesaprotat, kad es saku: man nav abonementa un ka es pieprasu paskaidrojumu, kāpēc manā kontā vairs nav 70 eiro un kāpēc viņi nevar atgriezt naudu
"Pieskarieties šeit, lai skatītos reklāmu un iegūtu visu savu saturu." Nē, paldies, es pieskāros. Man ir labi ar pusi no tā, jo es tikai mēģinu spēli. Uzminiet, kas ir "NĒ, JUMS IR JĀSKATĪTIES UZNIRSTĪGĀJIEM LOGSNIEM" IZVĒLES ILŪZIJA BWAHAHA, SKATĪTIES REKLĀMU TAGAD.
Kopumā spēle ir laba, neskatoties uz dažām negatīvām atsauksmēm par reklāmām. Reklāmas tiek rādītas tikai tad, ja pieprasu lielāku atlīdzību, un tas ir tikai tad, ja es to vēlos!
Es nopirku zelta karti par 9,99. Tika paņemta nauda, un zelta meitenīte nekad netika dota. Netērējiet naudu, lai izkrāptu spēli.
Piespiedu reklāmas. Man nav iebildumu rādīt reklāmas par bonusiem, taču tas iespiež tās jums sejā, ja ir iespējota skaņa.
Gandrīz 2 mēneši kopš pēdējās atjaunināšanas. Gaidot papildu līmeņus pēc 2745 aizpildīšanas
Bija labi, līdz ieguvu mazāk iespēju
Laba jautra spēle, atkārtoti līmeņi, bet labi. Man bija kļūme, kurā man bija 0 dzīvību apmēram 4 nedēļas, bet tas darbojas tagad, jautra spēle, lai nogalinātu laiku.
Lieliska spēle! bet es to nopirku, lai noņemtu reklāmas, bet viņi joprojām spēlē??
Brick Ball Blast Arcade gvw
Spēle ir ok, bet opcija bez reklāmām ir likumīga krāpniecība NEPĒRKĀT Jūs joprojām redzēsit reklāmas
Jā, viņi "optimizēja" spēli. Pēkšņi mana displeja jutība ir visur. Šaušana pēkšņi sākas, kamēr es joprojām tēmēšu, izraisot pilnīgu raunda izšķērdēšanu. Varbūt viņi ir neapmierināti, ka es nepērku power ups? Tagad viņi atceļ iespēju neizmantot monētas bezjēdzīgiem priekšmetiem. Viņi pieliek smieklīgas pūles, lai jūs tērētu naudu. Bēdziet kliedzot no šī
Lieliska spēle, līdz 832. līmenim, kurai ir kļūme. Tāpēc es nevaru tikt tālāk. Paziņojiet man, kad tas tiks salabots, kad zaļie apļi pazūd, kā vajadzētu.
Ļaujiet man spēlēt dažas spēles, pēc tam kaut kādu iemeslu dēļ tas sasalst
Brick Ball Blast Arcade geb
Ir labi. Labs laiks nogalināt.
Man patīk šī spēle, taču kopš jaunā atjauninājuma es varu spēlēt un uzvarēt līmeni, kurā esmu, un pēc tam tā sasalst, tiklīdz es uzvaru. Esmu vairākas reizes atsācis spēli un atkal un atkal pārspējis to pašu līmeni, jo tas neļaus man pāriet uz nākamo. Lūdzu, izlabojiet.
Jūs varat redzēt atšķirību vislabāk
Joprojām salst pēc katras pirmās vai trešās bumbas. Tik kaitinoši. ATJAUNINĀTS: problēma tagad ir novērsta, paldies.