(Android/iOS) Cooking Mama: Let\u0027s cook! apgaudinėja glitch monetas
Feb 15, 2022 19:24:34 GMT -5
Post by excamtavifi on Feb 15, 2022 19:24:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja glitch monetas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Puiku, bet... Netyčia iššvaistau savo pinigus T~T Linkiu, kad jūs, vaikinai, tiesiog pasakytumėte "ar tikrai norite gauti picos?" dabar visi mano pinigai dingo. Pašalinau, vėliau įdiegsiu iš naujo..
Ttyytyy Ghgh
5Jo žaidimas yra toks senas ir nuobodus, kas atsitiko su tuo kitu, kai tu iš esmės žaidi gyvūnus.
Buvo gerai? Kurį laiką man buvo smagu žaisti, bet jūs tikrai galite tiek daug. Kitus žaidimus galite žaisti tik per 15 minučių ir tai labai liūdna, nes man patiko žaisti juos taip pat, kaip ir pagrindinis maisto gaminimo dalykas. Be to, dauguma receptų yra mokamojoje sienoje, todėl tai taip pat yra bėda
taip pat gali skirtis parinktys ir režimai. taip painu! ir netrukus daug skelbimų
Neįsivaizduoju, kaip pasakyti, kad šis žaidimas yra blogas, turiu galvoje, kad vienintelis kartas, kai man nepavyko šiame žaidime, yra todėl, kad esu mažas vaikas. Bet kad ir kas nutiktų, šio žaidimo pamiršti neįmanoma.
Nu......😍
Šis žaidimo žaidimas yra tikrai geras! Yra daug kitų dalykų, išskyrus maisto gaminimą, pavyzdžiui, restoranas, turgus, sodas, žvejyba, ferma, pasėlių plotas (pamiršau, kaip vadinasi), iššūkiai, tu ir net apsirengti mama!
Šis žaidimas tikrai gražus. Man labai patinka šis žaidimas. Šiame žaidime yra daug maisto gaminimo dalykų, net iššūkių ir derliaus nuėmimo, žvejybos ir tt. Siūlyčiau šį gaminimo žaidimą kitiems.
Tai labai sudėtinga ir nėra mokymo programos (mano žiniomis)
Mama gaminti yra žavinga, bet man buvo priblokšti skelbimai, kad galėčiau nusipirkti papildomų receptų, kol net neturėjau progos žaisti JOKIŲ.
Aš nekenčiu žaisti šio žaidimo, nes kai turime mamą ir blogiausia dalis aš turiu mažai laiko, tai toks nuobodus ir kvailas žaidimas skirtas kūdikiams, aš nekenčiu šio žaidimo su tokia aistra, kad eikvoju savo duomenis kvailiems dalykams
Tai naudinga vaikams, nes kai jie gauna kitų, jie gali gaminti tai, ką mato, pavyzdžiui, daržoves ir vaisius, dykumą ir pusryčius, kuriems patinka ittttt!
Žinau, kad skelbimai buvo pridėti kaip priemonė, kad nereikėtų naudoti brangių monetų, bet tai per daug. Dauguma naujokų neketina žaisti šio žaidimo ilgai. Aš jį žaidžiau mažiau nei valandą ir pašalinau.
Tai labai gera programa, kurią galime pamatyti ir gaminti namuose, kad ji būtų labai paprasta. kad vienintelis dalykas, kurį galiu gauti progą gaminti prieš maždaug mėnesį ir būsiu geras .
Žaidimas neįkeliamas iš pradžios ekrano. Atsisiųstas jis turėjo žaisti vieną dieną, kol jis nebebus įkeltas. Bandžiau jį atnaujinti ir vis tiek liko įstrigęs pradžios ekrane.
Street Racing HD Carreras yhmm
Aš visada mėgau „Cooking Mama“ ir beveik užaugau naudodamas „Nintendo“ versiją. Manau, kad jūs, vaikinai, rimtai praleidote tašką. Aš tikrai nusivyliau, kai sužinojau, kad visi receptai, išskyrus keturis, kainuoja pinigus. Nuo kada viskas tapo apie pinigus? Tai tikrai atima sveikumą, dėl kurio aš visada mėgau „Cooking Mama“. Visi receptai ne tik kainavo pinigus, bet ir padarė jį daug sudėtingesnį nei „Nintendo“ versija, ir tai nėra taip smagu.
Iš tikrųjų tai gana puiku. Vienintelė problema, kurią iš tikrųjų turiu su juo, yra ta, kad yra tiek daug iššokančiųjų langų ir skelbimų, po kurio laiko tai pradeda erzinti, todėl pašalinau
Žodžiu, reklamos centras. Prisijungti? žiūrėti šį monetų skelbimą. Norite pašerti gyvūnus, paspartinkite tai žiūrėdami šį skelbimą. susodinti klientus? arba manote, kad tai buvo dovana, bet iš tikrųjų mes jus apgavome į kitą skelbimą. žiūrėti skelbimus pagrindiniame meniu žiūrėti skelbimus po kiekvieno lygio. Jo visur, o žaidimas yra nemalonus dėl to, nes bando jus į juos įvilioti ir kišti jiems į veidą kiekvieną akimirką... Nerekomenduočiau atsisiųsti.
Graži grafika, bet ji labai erzina. Labiau erzina eilutė „net geriau nei mama“. Duhhh ir per daug paspaudimų, labai painus žaidimas
Jūs turite mokėti tikrus pinigus už bet ką padoraus. Negalite tiesiog žaisti žaidimo, kuriame visada yra reklama ir prašyti savo tikrų pinigų. Tikra maisto gaminimo mama būtų nusivylusi.
Cooking Mama: Let's cook! Educaționale hycx
Baisu
Gerai
Per daug skelbimų, per daug mikrooperacijų. Tiesiog nusipirkite tikrą žaidimą 3d formatu, tai nėra verta
Blogiausias žaidimas. Taip nemalonu. Triukšmingas. Per daug grafikos vyksta vienu metu. Siaubinga kokybė.
Žaidimas yra fantastiškas, jis gali jus linksminti valandų valandas. Didžiausia mano problema yra nepaliaujami skelbimai. Iš niekur jus pasieks viso ekrano nepraleidžiama reklama ir kuo ilgiau žaisite, tuo dažnesni skelbimai. Pasirenkami skelbimai ir mikrotransakcijų turinys yra gerai, bet stumti skelbimą į gerklę, kai man kažkas vyksta, labai trikdo, todėl daug kartų uždariau programą viduryje skelbimo, nes buvau labai nusivylęs.
Laiko neužtenka ir toliau leidžiame žiūrėti reklamą
Tai tikrai labai įdomus žaidimas, man patinka šio žaidimo fonas ir HD spalva. Tikiuosi, kad šis žaidimas bus įvertintas daugiau penkių žvaigždučių................................................. ... aš tik juokauju dėl daugybės taškų.
Per daug žmonių (per daug dalykų pasirodo vienu metu, pavyzdžiui, nusiraminti). Žaidimui reikia daugybės pirkinių programoje! Taip pat lol yra šis receptų nuoma 24 val. lol aš net negaliu su godumu 🤭
Žaidimas yra gražus, bet per daug skelbimų užmuša visą žaidimo esmę. Tada pasidaro labai nuobodu, nes prieš pradedant tik prašoma pirkti daiktus...todėl to neįvertinau
Už senąją versiją būčiau skyręs 5 žvaigždutes
Žaidimas atrodo gerai, bet laikas yra baisus, yra per daug skelbimų ir tiek daug vyksta fone, kad tai tiesiog juokinga.
Nieko negaliu pasakyti tiesiog fuuuuuuuuuuu
Žaidimas tikrai smagus, bet galima pagaminti tik 4 patiekalus, nebent perkate daugiau! Padarykite daugiau patiekalų nemokamai!
Tai geras žaidimas, bet net aš atnaujinau programėlę, kai kuriuose receptuose buvo rašoma "dar reikia parsisiųsti. Nėra interneto ryšio". net aš turiu neblogą interneto ryšį. Aš nesuprantu šios situacijos, tikiuosi, kad padarysite tam tikras procedūras.
išdėstymas šiek tiek netvarkingas, žiūrėjau skelbimus, kad atrakinčiau vaizdo įrašus, bet jie vis tiek užrakinti, taip pat iššvaistau monetas bandydamas juos žiūrėti.. bet nepavyko, aš nekenčiu pinigų švaistymo
Cooking Mama: Let's cook! სასწავლო ebwd
Tai taip painu, kad prieš mokėdami gaunate tik 6 receptus, o norėdami ką nors padaryti, turite nuolat žiūrėti skelbimus. Neįsigykite programos, tai neverta.
riboti receptai ir nuolatinis prašymas nusipirkti daiktų ar žiūrėti ada yra šiek tiek atgrasus