Post by mensquadissighvab on Feb 28, 2022 5:36:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód növeli az érméket ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
) Nézd, most nyerek néhány bombát és rakétát egy órára, de amikor elmegyek játszani, hogy megpróbáljam legyőzni az 1313-as szintet, de az nem volt ott!!! Miért ne, mert most nyertem. Nem ez az első alkalom, hogy ez történt, és sok pénzt költök arra, hogy a nyereményeimet elvegyék, mielőtt felhasználhatnám. Most több mint 60 dollárt költöttem kerti és otthoni tájképekre. Ha legközelebb rosszul történik, törölje mindkettőt. Valamit tenni kell érte. Smh
nagyon szeretem. A legjobb játék.De az hogy 10 lépésből egy pályát megcsinálni. Gondolkozom hogy letörlöm a játékot. Kezd nagy csalás lenni az egész.
Tehát az 1000-es szinten kaptam 1000 érmét, a 2000-es szinten pedig 2000 bónusz érmét és így tovább, 3000 bónusz érmét a 3000-es szinten stb. Ez volt valami, amire várni kellett, és tetszett a megfelelő bónuszösszeg stb. A 8000-es szinten 8000 érmét kaptam, DE a 9000-es szinten csak 1000 érmét kaptam. mi a fene srácok??
Kérjük, hogy a megfelelő játékokat kevésbé lehetetlen befejezni. Általában szeretem a páros játékokat. De nem szívesen adom fel az összes érmémet, és nem játszom ötször a játékot. Úgy gondolom, hogy néhányat szó szerint lehetetlen megnyerni. Gyakran megyek másik meccsre, mert nagyon frusztrált vagyok. Amíg van készpénzem, hogy elegendő boostert vegyek, elkészítettem. De most elfogy a pénzem, és nem tudom megoldani a szintet. Nagyon élvezném, ha nem nehezítené meg ennyire.
Jó kis szórakozás!!😷😀👌😁
Nagyon szeretem a játékot, főleg eleinte. De a játék betöltése örökké tart, néhány percig tart, ezalatt türelmetlen leszek, és egyszerűen bezárom, és inkább egy másik játékot választok. Emellett a játékon belüli animációs menük és a mellékjátékok ranglistái, amelyekkel nem törődöm, túl gyakran bukkannak fel, és megakadályoznak abban, hogy egyszerűen csak játszhassak. Már nem játszom annyit, csak az eltávolítást fontolgatom
Imádom, hogy nincsenek reklámok 30 másodpercenként...a jelenetek/fák/játékok lapozgatása fárasztó lesz, de bármikor átveszi a hirdetéseket!!!
😊
Jo jatek ajalom midenkinek alogikat
GARDENSCAPES érmék és csillagok ingyenes - SUPERWINN
Sajnos nem minden készüléken frissíthető! Fél éve küldöm a visszajelzést, de nem történik semmi. Amúgy remek játék, pont ezért sajnálom, hogy nem tudok vele játszani. Másik készüléken letöltöttem már, de így újra kell kezdeni. Évek óta játszom vele, nehéz lesz arra a szintre felküzdenem magam...😔😔😔😔
Frissítés óta folyamatosan leáll.
jó kis játék csak vannak problémák kb másodjára frissitettem a játékot és onnantol nem enged be van hogy hetekig nem tudok vele játszani mert nem nyitja meg!
nem lehet letölteni a frissítést. Lejár a játékidő, ha van boosterem. Egy irányba csúszok, és visszafordulok. Ezek a taktikák visszatartanak attól, hogy nyerjek. Amikor felvetettem az online súgónak, egyszer válaszoltak, majd lemondtak. Most még játszani sem tudok. A játék összeomlik, ha megnyomom a lejátszást. Háromszor telepítettem és újratelepítettem. Mindig ugyanazt a konzerv súgó üzenetet kapom. Azt hiszem, van egy hiba a játékban, és senki sem tudja, hogyan javítsa ki. Sikerült letöltenem a játékot, de most összeomlik.
Nagyon jó játék, ajánlom mindenkinek.
Töltse le a dragon age origins nélkül dlc. A Fülemüle ...
jó
Nehezen érek el kellő jutalmat az extra események elvégzésére, azaz a főzésre, a szobák felújítására.
Ist eine schöne und interesante spiel,nur sear viele sterne braucht die aufgaben was ist schwear zu haben! Manchmall muss 1-2 Wochen lang die gleiche level spielen!!
Gardenscapes Kasual qgw
Gardenscapes Інше edik
A játék szórakoztató, de sok munka kell a dolgok elvégzéséhez. A különleges feladatok mind lehetetlenek. Könnyebbé kell tenni
Érdekes a 273-as pálya 15 lépésben. 10 lepkét kell összegyűjteni. Egyszerre csak 4 látható és vagy 3-4-5 réteg kő fedi azokat. A youtube videóban ez a pálya 20 lépésben. Hát ez a játék úgy érzem csak arra van, hogy vegyenek az emberek pénzért segítséget, hogy akkor hátha át tudja lendülni 1-1 pályán. Így hogy lehetetlen egy pálya teljesítése a játék offos a részemről.
homecapes játék android és ios számára. juego homescapes para android e ios. A Homescapes az egyik újabb játék, amelyet a GardenScapes kiadott
Hajós frissítésnél nem engedett játszani.... most enged, de nagyon nehezek a pályák, és nem enged a karácsonyi dekorációhoz, egyből kidob, lefagy.....
Nagyon hiányolom a videókat,amiért pár aranyat lehetett kapni 😒
Glow Block Puzzle Puzzle vds
Nem tudom telepíteni. Megnéztem az okokat,szóval töröltem a gyorsító tárat, van helyem és újraindítottam a telefont is. De azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni. Buktam a több mint 1050 csillagomat?
Gardenscapes معمولی elvq
Ez a játék arra kényszeríti Önt, hogy megvásárolja a játékot, kár érte, 0 csillag
Teljesen szeretem ezt a játékot. Töltsd el az egész éjszakát azzal, hogy játssz, különösen, ha ki vagyok akadva! Lol. Bár azt szeretném, ha kihívási szinteket biztosítana, ahol láthatja, hogy hány pontot szerezhet, ahelyett, hogy egyszerűen elvégezné a feladatokat. Például megengedett egy bizonyos mennyiségű lépés, és láthatja, hogy hány pontot gyűjthet össze ezeken a lépéseken belül. Ezt leszámítva csodálatos játék. Annyira szórakoztató és addiktív! 😊😂💯
Unalmas . Nem lehet elég gyorsan haladni ahhoz, hogy a játék elég élvezetes legyen
Kicsit bla most. Régen szerettem ezt a játékot, de most olyan fizetési lehetőségekkel bombázzák, amelyek folyamatosan átveszik a játék tartalmát. Lvls r 2 kemény minden második, és ur ragadt napokig/hetekig, ha u újra fizetni. A fizetési események fele a korábban megszerzett jutalmakat veszi el, ami számomra tönkreteszi. Kevés mozdulathoz sok akadály, sok fizetés a győzelemért. Aztán fizettem és többször is ellopták amit fizettem. Mint a boost ingyenes kisállat fórumon időzítő őket fizetés után kényszerített frissítés n időzítő buzi. Nincs visszatérítés vagy javítás.
A játék az jó, de a hirdetések meg a képek mást mutatnak, takarják a valós játékot. Amit kissé szánalmasnak találok, mert nem így szerezzenek letöltéseket! ezt csak ezért 4 csillag. A játék maga 5 csillag lenne de így nem igazán...
Szeretem a díszítést és a játékok is szórakoztatóak! Az év bármely szakában kertészkedhet! Lol!
Fizessen a győzelemért. Vagy költs valódi pénzt boosterek vásárlására, vagy játssz ugyanazt a „rejtvényt” (ha így hívják ezt a véletlenszerű alakgenerátort) öt héten keresztül. UNALMAS!!! Annyi jobb dolgom van.
Szeretem a játékot, DE olyan dolgokat veszel, amiket nem akarok. A kert annyira zsúfolt cuccokkal, hogy az már túlterhelt. Amikor egy másik szintre lépsz, 3 csillagot költ a játékra, amikor csak 1 csillagot kapsz vissza, ha teljesíted a szintet. Csillagokat költhet, ha olyan karakterekkel telefonál, akikre nem is vágyik. Törölni készülök, és valami mást próbálok ki
Ez a játék egyfajta mérkőzés 3 játék konkrét célokkal, bizonyos számú lépésen belül. Van néhány mellékjátéka, és időnként csapatokat vesz igénybe, hogy extra tárgyakat szerezzenek. Az ember eljátszhatja ezt anélkül, hogy bármit is költene, és mégis élvezetesnek találhatja.
Szia! Imádom a Gardenscapes-emet, de most próbáltam kinyitni, és szinte azonnal becsukódik. Csak egy órával azelőtt működött, hogy elkezdett működni. Kérlek javítsd ki!😢
Az elmúlt három napban próbáltam frissíteni a játékot, de nem megy. Javítani kell. Kérjük, javítsa ki, hogy továbbra is élvezhessem a játékot
Imádtam ezt a játékot, de hetek óta nem tudtam frissíteni. Komolyan csalódott vagyok, nem ez az első problémám ezzel a játékkal, de az utolsó lesz. Az otthoni és a kerti tájkép törlése. Túl sok pénzt és időt töltött itt erre
Az iPhone 7-et pontosan egy éve vásároltam meg és használtam mindennapi készülékként ... legyen az akár egy Gardenscapes vagy egy Asphalt 8.
Gardenscapes - Új Acres - nevezhetjük logikus folytatása a Brave kertben. Az utolsó alkalommal, amikor tegye rendbe a házat, lépésről lépésre,
A csapatjáték hasznos. Kihívó és szórakoztató! Szeretnék több minijátékot, ami bonyolultabb
A legutóbbi frissítès miatt nagyon lelassúlt,ezèrt inkább törlöm!
Smart Launcher(Best free launcher,no ads) apk - APKFollow
sajnos azt irja ki, hogy baj van az internetes kapcsolódással pedig igazából semmi bajen vele, mert ezen kívül minden más alkalmazás tökéletesen működik😔
Három év játék után megváltoztatták az algoritmusokat, így ha nem fizetsz a boosterekért, akkor kudarcra van ítélve. Szomorú. A játékosok ügyességükkel akarnak nyerni, nem pénzzel. Elvesztettem a játék iránti szenvedélyem, mert tudtam, hogy a pénz az egyetlen módja a nyerésnek.
Letölthető a Gardenscapes APK legújabb verziója az Android készülékekhez. Ingyenes alkalmi játékok androidra Search the world's information,
Ujabban élvezhetetlen a játék, állandó kikapcsolás , játék közben egyszerűen visszaadja a kezdő képernyőt!!!
Gardenscapes Інше iqtr
Ha először homescapes játékkal játszol, ez egy kicsit csalódást okoz, mivel a lépések és a teljesítmények nem ugyanazok. Próbálj meg repülőre menni, nem tesz jót. A legnagyobb problémám, és amiért eltávolítom a játékot, az az, hogy túlságosan kirúgnak a játékból, különösen akkor, ha a kihívások ranglistáját mutatják. Még táblás játék közben is előfordult már. Tudd, hogy az én tabletem vagy én, vagy ha mások tapasztalják, de elég ott, ahol nem akarok vele foglalkozni